Veja sneakers dames zijn duurzaam

Dat is een combinatie die je niet veel hoort hé, sneakers en duurzaam. Maar Veja sneakers dames zijn écht duurzaam. Veja sneakers dames worden gemaakt van biologisch katoen, gerecycled polyester, chromevrij gelooid leer en wilde rubber. Dat zorgt ervoor dat je niet alleen ontzettend toffe schoenen aan je voeten hebt, maar dat je ook nog eens meewerkt aan een beter milieu. En dat willen we natuurlijk allemaal. Maar, en dat is de andere kant van de medaille, we willen er niet te veel voor betalen. We willen best een beter milieu, maar dat mag niet ten koste gaan van ons budget. Nou, dan zit je met Veja sneakers dames helemaal goed. 

Veja sneakers dames vind je alleen bij Van Arendonk

Van Arendonk, de meest mooie schoenwinkel in de winkelstraat en online, is exclusief dealer van Veja sneakers dames. Maar ook voor Veja heren kun je hier terecht. Je kunt, zodra het weer kan en mag, de winkel even binnenlopen. Maar als je niet kunt wachten, dan kan je ook online je slag slaan. De mooiste sneakers vind je gewoon in de webshop. En, wat Van Arendonk heel goed heeft begrepen, er staat direct bij in welke maten de sneakers verkrijgbaar zijn. Ook als een maat is uitverkocht staat dat er duidelijk bij.

Sneakers zijn niet meer alleen voor sportievelingen

We hebben lang gedacht dat je op z'n minst flink moest bewegen om sneakers of sportschoenen te dragen. Dat kwam vooral door de, vaak schreeuwerige, designs. Gelukkig hebben we die tijd al lang achter ons gelaten. We dragen nu sneakers onder een jurk, ze worden zelfs onder een trouwjurk gedragen, een pak en natuurlijk onder jeans. Je kunt met de sneakers van nu echt alle kanten op. Ze geven nog steeds een sportieve look, maar kunnen ook net een mooie aanvulling zijn onder een goed mantelpak.

Ga je lekker wandelen komend jaar?

Veel mensen hebben goede voornemens voor het komende jaar. Een van die voornemens is: meer bewegen. En daarvoor hoef je echt niet naar de sportschool. Je kunt beginnen met lekker te gaan wandelen. Wandelen is niet alleen goed voor je lijf, je maakt er ook je hoofd mee leeg en je ziet nog eens iets, zelfs in je eigen straat of wijk. Maar dan moet je geen zere voeten krijgen na een paar honderd meter. Kies daarom altijd goede schoenen, deze mogen best wat meer kosten. Je moet ze zien als een investering in jezelf.

Geef een reactie