Spoedtandarts Amsterdam: hulp in nood

Ik had er onwijs veel zin in. Met een groepje vriendinnen ging ik een weekend naar Amsterdam. Heerlijk shoppen, lekker eten en een filmpje pakken en dan nog naar de een of andere wijnbar. Terwijl ik mijn weekendtas aan het pakken was, merkte ik wel dat ik wat kiespijn had. Maar ja, zo af en toe heb je dat even. Dat zou vanzelf wel wegtrekken. Ik had nooit grote problemen met mijn gebit gehad dus ik schonk er geen aandacht aan. Vol goede moed reed ik met de trein naar Amsterdam. We zouden elkaar op het centraal station ontmoeten en het feest kon beginnen. Het hele shoppen en ook de film werd overgeslagen: we doken meteen een wijnbar in. Tijdens het drinken van de ene heerlijke wijn na de andere bemerkte ik dat mijn kiespijn heviger werd. ‘Straks moeten we nog een spoedtandarts Amsterdam voor je zoeken,’ grapte een vriendin. Maar ik wuifde haar weg. Na een nachtje slapen was het vast wel weer over.

Heel veel pijn

Maar de kiespijn ging niet over. Integendeel, het werd steeds erger. ’s Nachts deed ik geen oog dicht en de vriendin met wie ik een hotelkamer deelde, maakte zich steeds meer zorgen om mij. Ze zag wel dat ik zo langzamerhand verging van de pijn en de paracetamol die ik had geslikt, hielp helemaal niets. Algauw was ze op haar telefoon opzoek naar hulp. Ze zocht op spoedtandarts Amsterdam en vond al gauw een tandarts die we zelfs midden in de nacht konden bellen. Dat ging me echt te ver en op de een of andere manier hield ik het uit tot de volgende ochtend. Mijn vriendin belde toen spoedtandarts Amsterdam en nadat ze haar verhaal had gedaan konden we meteen komen. Ik ben echt niet dol op de tandarts, maar nu was ik opgelucht dat ik kon gaan.

Spoedtandarts Amsterdam: uitkomst

Die spoedtandarts bleek echt een uitkomst. De pijn die ik had zou niet vanzelf overgaan en helaas moest er wel wat verdoofd en geboord worden. Maar daarna was de pijn ook weg. Ik was zelden iemand zo dankbaar. Bovendien kon ik gewoon met mijn vriendinnen van de rest van het weekend genieten. De kosten moest ik gelijk voldoen, maar krijg ik terug van mijn verzekering dus dat is ook mooi. Wat een uitkomst is deze service! Opgelucht ging ik weer terug naar het hotel waarna we alsnog gingen shoppen. En daarna natuurlijk weer een wijnbar indoken. Deze keer smaakte de wijn nog veel beter.

Geef een reactie